Chris

HELLO IT'S

CHRIS

BERENDSE

Chris heeft twee grote passies: nieuwe uitdagingen aangaan en persoonlijke ontwikkeling.  Als kleine jongeman kon hij urenlang klauteren door de bossen, hoge torens bouwen of zich vermaken met stromend water met wat stenen. Hij was altijd op zoek naar spanning en sensatie, maar kon ook genieten van kleine dingen.


Zijn nieuwsgierigheid en eigenwijsheid is hij nooit verleerd, want op zeventienjarige leeftijd begon hij zijn studie Accountancy en verruilde hij het rustige Limburg voor Utrecht. Al snel werd hij lid van de Algemene Utrechtse Studenten Roeivereniging “Orca” en begon hij, voordat hij het door had, zijn “carrière” als wedstrijdroeier. Na een leerzame en succesvolle tijd besloot hij zijn focus weer volledig te leggen op het studeren.


Echter stilzitten was nu helemaal geen optie meer voor hem, want in 2014 én 2015 nam hij de uitdaging aan om de Dam tot Damloop te rennen voor Make-A-Wish Nederland. Het sportieve vuurtje in hem was aangewakkeerd en niet meer stoppen. Sindsdien heeft hij deelgenomen aan menig hardloopwedstrijd en verschillende internationale marathons uitgelopen.


Waar hij wachter kwam? Om tot sportief succes te komen dien je een aantal elemententen te voldoen. Deze komen overeen met het zorgen voor persoonlijk en zakelijk succes. Hier neemt hij graag groepen in mee door het hier op geheel eigen wijze over aan het denken te zetten. 


HARDLOOP BLOG


Inspiratie haal ik uit het dagelijks leven, in mijn geval is dat vaak hardlopen: door te dromen, doelen te stellen en hard te trainen is bijna alles mogelijk. Van het lopen van een marathon tot het samen met een groep fanatiekelingen door de stad rennen. Op yourunyourlife.com lees je hier meer over!

 

CHRIS BERENDSE


Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen? Heb je een vraag of een idee? Of wil je gewoon iets laten weten? Stuur dan even een mail naar: Info@ChrisBerendse.com© 2019 | You Run Your Life