Blog

HELLO IT'S

YOU RUN

YOUR LIFE

In 2011 veranderde het leven van Chris: van nooit sporten naar zes keer per week trainen als wedstrijdroeier. Vanaf dat moment was sport was niet meer weg te denken.


Na het lopen van de Dam tot Damloop in 2014 en 2015 ging hij op zoek naar een grotere uitdaging. Hij schreef zich in 2016 in voor ASICS Beat The Sun waar maar 24 plekken waren voor amateursporters uit 6 werelddelen. Hij mocht Nederland vertegenwoordigen en dat zorgde voor de realisatie: You Run Your Life.


Als je iets wil bereiken, betekent dat je hier voor moet werken. Je moet alles op alles zetten, je niet laten afleiden en er vol voor gaan. Ofwel "what you imagine, you become". Maar dat geldt alleen voor sport, toch? Daar draait de blog wel om, maar wie goed leest, merkt al snel dat het vaak ook om mindset gaat. En dat is uiteraard veel breder dan enkel sport.


Lees de verschillende (hardloop)verhalen van Chris op www.yourunyourlife.comHARDLOOP BLOG


Inspiratie haal ik uit het dagelijks leven, in mijn geval is dat vaak hardlopen: door te dromen, doelen te stellen en hard te trainen is bijna alles mogelijk. Van het lopen van een marathon tot het samen met een groep fanatiekelingen door de stad rennen. Op yourunyourlife.com lees je hier meer over!

 

CHRIS BERENDSE


Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen? Heb je een vraag of een idee? Of wil je gewoon iets laten weten? Stuur dan even een mail naar: Info@ChrisBerendse.com© 2019 | You Run Your Life